Problem sa mašinom za sušenje veša Indesit ISL 70 C

Odgovori
Message
Autoru
despotodstiga
Početnik
Postovi: 2
Pridružio se: Pon Feb 10, 2020 8:08 am

Problem sa mašinom za sušenje veša Indesit ISL 70 C

#1 Post od despotodstiga » Sre Feb 12, 2020 10:04 pm

Mašinu sam kupio polovnu bez grejača. Kupio sam nov grejač i mašina je odlično radila neko vreme. Pre nekoliko dana primetio sam da mašina radi, ali grejač ne greje. Skinuo sam grejač i utvrdio da je grejač ispravan, ali su crkli 2 od 3 sigurnosna termostata koji se nalaze na grejaču. Kupio sam termostate, stavio, i vratio grejač. Kada sam uključio mašinu desilo se sledeće: Kada pritisnem dugme za uključivanje upale se za trenutak sve sijalice (dve crvene i ostale zelene), zatim se zelene pogase, svetli samo jedna crvena i upale se dve zelene na odlozenom startu (6 i 9 sati), vidi se na pprvoj slici, mada dugme za odloženi start nije dirano. Mašina polako okreće bubanj par sekundi i stane. Onda se ugase sijalice na odloženom startu.
Pale se i gase zelene sijalice na dugmetu za odloženi start i dugmetu za alarm, i crvena sijalica za vodu. a crvena sijalica desno nonstop treperi. Bubanj počinje brže da se okreće, s tim da grejać ne radi i oseča se samo hladan vazduh od ventillatora. Mašina ne može da se iskljući na dugme za isključivanje, već samo kad se otvore vrata motor prestaje sa radom, ali sijalice i dalje svetle.
Da li neko zna šta je u pitanju. Da li je crkao programator ili je možda nešto drugo. Unapred se zahvaljujem na odgovorima i savetima.
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.

Potajac
Početnik
Postovi: 6
Pridružio se: Sre Feb 12, 2020 12:10 pm

Re: Problem sa mašinom za sušenje veša Indesit ISL 70 C

#2 Post od Potajac » Čet Feb 13, 2020 8:27 pm

Ako mi posaljes broj od masine, mogu ti poslati tehnicku dokumentaciju (najverovatnije) ali na nemackom jeziku. Mada indesit je jedno veliko djubre.

despotodstiga
Početnik
Postovi: 2
Pridružio se: Pon Feb 10, 2020 8:08 am

Re: Problem sa mašinom za sušenje veša Indesit ISL 70 C

#3 Post od despotodstiga » Pon Mar 23, 2020 10:35 am

Izvini Potajac, bio sam odsutan, tek sada sam video tvoj odgovor. Pozadi ima etiketa na srpskom i piše Evidencioni broj 200428.
Neznam da je to taj broj.

Odgovori

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost