Carprog clone 10.05 JLink problem

Odgovori
Message
Autoru
blackwidow
Početnik
Postovi: 3
Pridružio se: Čet Maj 09, 2019 8:00 pm

Carprog clone 10.05 JLink problem

#1 Post od blackwidow » Pon Sep 09, 2019 7:53 am

Pozdrav svima,

Imam sledeci problem sa carprog clone verzijom 10.05. Pokusao sam napraviti update firmware-a sa JLink-om, igrom slucaja slucajno mi je pukao pin 55 na MCU, koji je potreban da se obrise firmware sa procesora. Kupio sam novi MCU na ebay-u, i pokusao ponoviti korak. Medjutim ovaj put nisam dirao pin 55, jer mislim da nema potrebe da se obrise firmware jer je novi MCU. Prilikom spajanje pinova od JLinka na Carprog-u, u project settings-u detektujem ARM7TDMI Core 0X3F0F0F0F, sto bi po tutorijalu trebalo biti ok. Kada pokusam napraviti konekciju dobijem poruku: "Unable to halt CPU core, failed to connect". Sta bi mogao biti problem? Prethodno je skinut eeprom sa ploce isto. Ukoliko neko ima detaljniji tutorial za JLink rework na Carprog-u i potreban firmware, bio bih mu zahvalan da mi posalje.
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.

Korisnikov avatar
RadovanPetkovic
Početnik
Postovi: 73
Pridružio se: Uto Jan 02, 2018 8:00 am
Lokacija: Kikinda

Re: Carprog clone 10.05 JLink problem

#2 Post od RadovanPetkovic » Sre Okt 30, 2019 5:37 pm

Činimi se da sam ja odavde skinuo i sve odradio......
http://blog.obdii365.com/2018/01/05/dow ... 6-reflash/

Nemam brojač i radi na svim verzijama

Odgovori

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost