Stranica 1 od 1

Šta radite u ovakvoj situaciji?

Poslato: Pet Sep 06, 2019 10:18 am
od 8bit
1. Platite - jbg, takva tura.
2. Oterate kurirsku službu u tri lepe.
3. Neka, platiće mušterija.
4. --nešto četvrto--

Slika

btw, 490din isporuka :-o

Re: Šta radite u ovakvoj situaciji?

Poslato: Pet Sep 06, 2019 1:28 pm
od elektricar024
Sad šta je ovo? Nešto si naručio i dobiosi to? Ili nije mi bash jasno....

Re: Šta radite u ovakvoj situaciji?

Poslato: Pet Sep 06, 2019 2:59 pm
od 8bit
To su 5 onih filterčića za zd915. A gramaža paketa 1150g. Kila i malo preko. Pa sve da su i pola cigle ubacili, mnogo je. To je poenta, samo sam bio nadrkan jutros kad sam to video, pa je možda post nejasan.

Re: Šta radite u ovakvoj situaciji?

Poslato: Pon Sep 09, 2019 5:23 pm
od zokce
To je jedino ocigledno. Samo, trazio si robu, dobio si je. Ako je roba ono sto si porucio, sa te strane je ok. Mislim da imas pravo na zalbu na nerealnu vrednost tezine posiljke i troskova koji idu uz to. Kontaktiraj prodavca. Pisi sta se desava, zanimljiv slucaj.

Re: Šta radite u ovakvoj situaciji?

Poslato: Sre Sep 11, 2019 3:01 pm
od 8bit
Gramažu određuju kuriri po preuzimanju pošiljke. I to vrlo odokativnom metodom. Više puta bio prisutan pri toj akciji, pa znam. Naravno, nemaju vagu i ne mere i to mi je (donekle) ok. Trgovci nemaju veze sa tim.
Nemam problem da bude u gram. Ali da nešto što nema ni 10g sa sve ambalažom, bude procenjeno na preko 1kg, e sa tim već ne mogu da se složim.
No, bilo, pa prošlo (me), sledeći put ću obratiti pažnju.
Još mi se ovaj kurur što je doneo izvinjava i kaže da je to često i da i on ima često problema sa ljudima kojima isporučuje robu baš zbog toga se što tamo u BG frljaju gramažom. Nenormalna zemlja...

Re: Šta radite u ovakvoj situaciji?

Poslato: Pon Sep 16, 2019 3:55 pm
od DenisHD
Auu, sreca pa meni jos ni jednom nisu zeznuli ni sa gramazom ni vrednoscu paketa.. i daj boze tako i da ostane :lol: Ugl sam do sad narucivao sitnu elektroniku.. jednom je samo bio veci paket.. par protobordova spakovano u vecu stiroporsku kutiju, al ni tad nisu pravili problem. :D

Re: Šta radite u ovakvoj situaciji?

Poslato: Uto Sep 17, 2019 8:13 pm
od zokce
To je cena luksuza, da kurir dodje na kucni prag da preuzme posiljku i pri tome, naravno, ne nosi vagu. Taj sto predaje posiljku je najcesce prodavac, i njega bas briga da li ce biti 100 grama ili 100 kilograma, placa kupac. Ja bih mu vratio paket kao previse skup, pa nek placa on kurirsku sluzbu. Jednom sam to i uradio, vratio sam paket. Mnogo me zabole za posiljaoca, kad je bezobrazan. Znaci, odgovor pod 2.

Re: Šta radite u ovakvoj situaciji?

Poslato: Sre Sep 18, 2019 3:39 pm
od žežino
Što si platio to je to nema nazad,ili da ti bude skuplje tuži ih,a oni na to i računaju😃

Re: Šta radite u ovakvoj situaciji?

Poslato: Čet Sep 19, 2019 12:26 am
od RadioElektro
BEX/AKS prva tarifa do 0.5kg, druga tarifa do 2kg.
Zeznuli su te za razliku od 100din, smatraj tako da si kurira častio sa jednom pivom.. samo kurir to nezna, ali gazda će popiti to na tvoje zdravlje..