Samsung plasma PSPF441A01A
-
- Početnik
- Pridružio se: Sub Mar 04, 2017 9:04 am
Samsung plasma PSPF441A01A
Dakle problem je sa napajanjem koje nema znakova zivota tj. Nestartuje se sten by, ako neko zna sto bi moglo biti bio bi mu zahvalan na pomoci.
Re: Samsung plasma PSPF441A01A
Kakva tema takvi i odgovori (nikakvi). Nisi napisao ni da li ti radi primar i koje napone imas, koja je mreza u pitanju a hoces pomoc?
-
- Početnik
- Pridružio se: Ned Okt 27, 2019 9:59 pm
Ja se ispričavam na nerazradenoj temi.
Dakle ovako u pocetku tv nije davao nikakve znakove zivota tako da ni stemby ledica nije svijetlila tu sam nasao kvar koji je bio na napajanju gdje je jedan osigurac pregorio onaj mali u plastičnom kucistu. Njegovom zamjenom napajanje je proradilo. Ali sada nemam sliku ali imam zvuk. Ispito sam sve napone te su svi prisutni i u granicama. Sad me zanima sto bi moglo bit ysus, xsus ili tcon ploca.
Dakle ovako u pocetku tv nije davao nikakve znakove zivota tako da ni stemby ledica nije svijetlila tu sam nasao kvar koji je bio na napajanju gdje je jedan osigurac pregorio onaj mali u plastičnom kucistu. Njegovom zamjenom napajanje je proradilo. Ali sada nemam sliku ali imam zvuk. Ispito sam sve napone te su svi prisutni i u granicama. Sad me zanima sto bi moglo bit ysus, xsus ili tcon ploca.
-
- Početnik
- Pridružio se: Ned Okt 27, 2019 9:59 pm
Da u vezi onog osiguraca on je bio u stemby mrezi tako da ne vjeruje da je do x i y sus vec do tcona.
Mjerio sam napone i na xysus te su svi prisutni,a ispitivo sam i komponente te nista nije u kratkom spoju i sve mi se cini ok. Prelemio sam ih ali i dalje nista tako da sad sumljam na tcon.
Mjerio sam napone i na xysus te su svi prisutni,a ispitivo sam i komponente te nista nije u kratkom spoju i sve mi se cini ok. Prelemio sam ih ali i dalje nista tako da sad sumljam na tcon.